SKANDINAAVINEN
MUOTOILU

 
 

SKANDINAAVINEN
MUOTOILU

 

MUOTOSEIKKOJA

Flippereissä ulkonäkö yhdistyy toiminnallisuuteen. Huoliteltu tyylikkyys ja ensiluokkainen insinööritaito mahdollistavat nauttimiseen keskittymisen. Ajaton skandinaavinen muotoilu selkeine linjoineen ja tyylitajuineen merkitsee sekä tehokasta tilankäyttöä että erinomaisia mahdollisuuksia kävellä ympäri venettä.

TOIMINNALLISUUS JA ULKONÄKÖ

Materiaalien ja kansitilan tehokas hyödyntäminen lisää elämyksellisyyttä, samalla kun helppokäyttöiset toiminnallisuudet ja upea muotoilu pidentävät käyttöikää entisestään. Flipperit ovat käytännöllisiä, monipuolisia ja mukavia, mutta ne on suunniteltu myös suorituskykyisiksi. Fiksut materiaalivalinnat kestävät vaativimpiakin olosuhteita, ja riittävä seisontakorkeus ja hyvä näkyvyys ohjaamosta ovat hyviä esimerkkejä kyvystämme huomioida nykyaikaisen veneilijän tarpeet.

 

VAIN PARHAISTA RAAKA-AINEISTA

Flipperit on suunniteltu erottumaan – käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja ja korkeatasoisinta ammattitaitoa. Noudatamme elegantin skandinaavisen muotoilun periaatteita niin veneidemme sisä- kuin ulkotiloissa, mutta kiinnitämme huomiota myös keveyden ja kestävyyden kaltaisiin seikkoihin. Lopputuloksena on ainutlaatuisesti viimeistelty, ylivertaisesti tyylitelty laatuvene – jonka jälleenmyyntiarvokin on hyvä, mikäli joskus sattuisit siitä eroamaan.

 

URHEILULLINEN JA KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN

Jokainen Flipper-venemalli on suunniteltu urheilulliseksi ja suorituskykyiseksi. Niiden käytettävyys ja veneilyä helpottavat ratkaisut on hiottu lyömättömiksi. Ainutlaatuisessa rungossa on jäykkä rakenne, joka auttaa optimoimaan hydrodynaamisen muotoilun. Rungon jyrkkä V-kulma tekee ajamisesta ketterää ja responsiivista, kaikissa olosuhteissa. Laaja valikoima sopivia moottoreita varmistaa ihanteellisen ratkaisun jokaiselle veneilijälle ja auttaa optimoimaan polttoaineen kulutusta myös kovemmissa nopeuksissa.

 
 

ERO LÖYTYY YKSITYISKOHDISTA

Flipperit ovat täynnä kauniita yksityiskohtia, jotka vahvistavat kokemusta entisestään. Löydät niitä koko ajan lisää. Ne nostavat Flipperisi tavanomaisen yläpuolelle ja tekevät veneilykokemuksestasi poikkeuksellisen.

 

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat kiinnostavat uutiset ja upeat tarjoukset Flipperin maailmasta suoraan sähköpostiisi, neljä kertaa vuodessa!