VENEILYN
ÄÄRIRAJOILLA

 
 

VENEILYN
ÄÄRIRAJOILLA

 

TEKNOLOGIA FLIPPERIN TAKANA

Mitä tulee lyömättömiin teknisiin ratkaisuihin, Flipper on aina ollut edelläkävijä. Innovaatiomme avaavat huviveneilyyn aivan uusia ulottuvuuksia. Samaa voidaan sanoa vedestä nauttimisen maksimoinnista. Tähän pystyvät vain ne, jotka tuntevat aitoa intohimoa veneilyyn.

INNOVATIIVINEN RAKENNE

Flipperin ainutlaatuinen runko tunnetaan jäykkyydestään, alhaisesta melutasosta ja urheilullisesta käsiteltävyydestä. Nämä kaikki ovat ominaisuuksia, joita asiakkaamme arvostavat lipuessaan läpi aaltojen nopeuksilla, joista useimmat muut voivat vain haaveilla.

 

LUOTTAMUSTA HUOKUVAA TEKNOLOGIAA

Flipper-veneiden varustelussa hyödynnetään huviveneilyn parasta teknologiaa ja osaamista. Järjestelmämme auttavat kuskia hallitsemaan kaikki tilanteet. Veneestä löytyy viimeisimmät navigointiominaisuudet, integroidut moottoritiedot ja audiojärjestelmien hallintalaitteet.

 

UNELMIEN LIITTO

Flipperin ja Mercuryn pitkäaikainen kumppanuus näkyy saumattomana voiman, vauhdin ja tehokkuuden yhdistelmänä. Jokainen Flipper-malli viimeistellään siihen täydellisesti sopivalla moottori- ja potkuriyhdistelmällä. Tämä mahdollistaa ihanteellisen polttoaineen kulutuksen, nopeat kiihdytykset, hyvät huippunopeudet, erinomaisen käsiteltävyyden ja alhaisen melutason.

 
 

KIIHDYTÄ TYYLILLÄ

Flipperien ainutlaatuisessa V-muotoisessa rungossa on optimoitu hydrodynaaminen muotoilu, joka nostaa veneen sujuvasti liukuun kiihdytysvaiheessa. Tämä insinööriosaamisen taidonnäyte lisää veneilynautintoa entisestään ja varmistaa veneen tehokkaan hallinnan. Kokeile itse, niin ymmärrät eron.

 

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat kiinnostavat uutiset ja upeat tarjoukset Flipperin maailmasta suoraan sähköpostiisi, neljä kertaa vuodessa!