UUTTA!

FLIPPER 900 DC

Tutustu ›

 
 

UUTTA!

FLIPPER 900 DC

Tutustu ›

 

LÖYDÄ OMA FLIPPERISI

Kun omistat Flipperin, et omista pelkkää venettä. Tokihan Flipper vene on, vieläpä poikkeuksellinen, mutta siitä kaikki vasta alkaa. Flipper mahdollistaa jotain, joka parhaimmillaan yltää kauas yli veneilyn, kauas yli tavanomaisen.

Flipper vie omistajansa uusiin ulottuvuuksiin. Huomiota herättävän muotoilunsa, erinomaisten ajo-ominaisuuksiensa, ylivoimaisen monipuolisuutensa ja huolellisesti mietittyjen yksityiskohtiensa ansiosta Flipper pystyy näyttämään, mistä aidossa veneilynautinnossa oikeasti on kysymys.

Tekniset ominaisuudet ovat niin hyviä, kuin ne vain voivat olla. Poikkeuksellinen tunnetila on asia, joka erottaa Flipperin omistajineen kaikista muista.

 

DAY CRUISER

Flipper 900 DC

Tutustu ›

 

DAY CRUISER

Flipper 800 DC

Tutustu ›

 

DAY CRUISER

Flipper 700 DC

Tutustu ›

 

DAY CRUISER

Flipper 650 DC

Tutustu ›

 

FUN, SOCIAL AND SPORTY EXPERIENCE WITH STYLE AND QUALITY.

Tutustu ›

 

SPORT TOP

Flipper 900 ST

Tutustu ›

HAUSKA, SOSIAALINEN JA URHEILULLINEN KOKEMUS
TYYLIÄ JA LAATUA UNOHTAMATTA

URHEILULLINEN

Nuorekkuus ja nopeus ovat piirteitä, jotka on aina yhdistetty Flipperiin. Tämä merkitsee selvää lupausta irtiottoon arjen tylsyydestä. Dynaaminen rungon muotoilu, jyrkät tuulilasin kulmat ja muu muotokieli todentavat tämän lupauksen ensi silmäyksellä.

KAUNIS

Yksi Flipperin suosion salaisuuksista on se kiistaton tosiasia, että veneiden muotoilu on aina ollut ansioituneiden skandinaavisten ammattilaisten taitavissa käsissä. Läpimurtomallimme, Flipper 450 HT, herätti jo 1960-luvulla ansaittua huomiota rohkealla muotokielellään.

TYYLIKÄS

Aktiivinen kehitystyömme ja sitoutumisemme vastata kaikissa tilanteissa tämän päivän veneilijöiden tarpeisiin on varmistanut uusien Flippereiden säännöllisen tulon markkinoille. Jokainen niistä on viimeistelty ja ajan hengen mukainen, kaikki tarpeellinen oikeassa paikassa.

POIKKEUKSELLINEN

Flipper on erityinen vene, niin mielikuvaltaan kuin teknologialtaankin. Jo ensimmäisten Flippereiden lasikuitutyö teki vaikutuksen, ja myöhemmin kerroksisten kansirakenteiden kaltaiset edistykselliset ratkaisut ovat vahvistaneet kykyämme herättää huomiota ja erottua. Monessakin merkityksessä, Flipperille ei ole olemassa korviketta.

KANSAINVÄLINEN

Flipper on aina kurkottanut kauemmas – neuvottelut veneiden viennistä Ruotsiin alkoivat kauan ennen varsinaista tuotantoa. Tänään Flippereitä löytyy maailman kaikista kolkista, aina Australian vesiltä asti. Olemme kuitenkin aina kunnioittaneet suomalaisia juuriamme. Monelle veneilijälle “Made in Finland” on laadun merkki, ja me aiomme pitää tästä kiinni.

ERINOMAINEN AJAA

Jokainen Flipper on monipuolinen ja sopii moneen käyttötarkoitukseen; siitä huolimatta ne ovat ensisijaisesti ajajan veneitä. Ne ovat dynaamisia, responsiivisia ja ketteriä – ne tarjoavat ajonautintoa aidoimmillaan. Flipperin tekijät tuntevat aitoa intohimoa veneilyyn. Tarvitset vain yhden koeajon vakuuttuaksesi.

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat kiinnostavat uutiset ja upeat tarjoukset Flipperin maailmasta suoraan sähköpostiisi, neljä kertaa vuodessa!