Driven by the
exceptional

 
 

Driven by the
exceptional

 

HAUSKA, SOSIAALINEN JA URHEILULLINEN KOKEMUS TYYLIÄ JA LAATUA UNOHTAMATTA

Flipper vie dynaamiset ja aktiiviset veneilijät aivan uudelle nautinnon tasolle. Estetiikan ja vauhdin perinteet, joita kuuluisat muotoilijamme ovat vaalineet jo vuosikymmenten ajan, ovat yhä läsnä jokaisessa mallissamme. Lähde rennolle ilta-ajelulle, suuntaa pitemmälle retkelle tai kutsu ystävät rentoon illanviettoon laiturissa – Flipper tarjoaa ihanteelliset puitteet nauttia elämästä monin tavoin.

URHEILULLINEN

Nuorekkuus ja nopeus ovat piirteitä, jotka on aina yhdistetty Flipperiin. Tämä merkitsee selvää lupausta irtiottoon arjen tylsyydestä. Dynaaminen rungon muotoilu, jyrkät tuulilasin kulmat ja muu muotokieli todentavat tämän lupauksen ensi silmäyksellä.

KAUNIS

Yksi Flipperin suosion salaisuuksista on se kiistaton tosiasia, että veneiden muotoilu on aina ollut ansioituneiden skandinaavisten ammattilaisten taitavissa käsissä. Läpimurtomallimme, Flipper 450 HT, herätti jo 1960-luvulla ansaittua huomiota rohkealla muotokielellään.

TYYLIKÄS

Aktiivinen kehitystyömme ja sitoutumisemme vastata kaikissa tilanteissa tämän päivän veneilijöiden tarpeisiin on varmistanut uusien Flippereiden säännöllisen tulon markkinoille. Jokainen niistä on viimeistelty ja ajan hengen mukainen, kaikki tarpeellinen oikeassa paikassa.

POIKKEUKSELLINEN

Flipper on erityinen vene, niin mielikuvaltaan kuin teknologialtaankin. Jo ensimmäisten Flippereiden lasikuitutyö teki vaikutuksen, ja myöhemmin kerroksisten kansirakenteiden kaltaiset edistykselliset ratkaisut ovat vahvistaneet kykyämme herättää huomiota ja erottua. Monessakin merkityksessä, Flipperille ei ole olemassa korviketta.

KANSAINVÄLINEN

Flipper on aina kurkottanut kauemmas – neuvottelut veneiden viennistä Ruotsiin alkoivat kauan ennen varsinaista tuotantoa. Tänään Flippereitä löytyy maailman kaikista kolkista, aina Australian vesiltä asti. Olemme kuitenkin aina kunnioittaneet suomalaisia juuriamme. Monelle veneilijälle “Made in Finland” on laadun merkki, ja me aiomme pitää tästä kiinni.

ERINOMAINEN AJAA

Jokainen Flipper on monipuolinen ja sopii moneen käyttötarkoitukseen; siitä huolimatta ne ovat ensisijaisesti ajajan veneitä. Ne ovat dynaamisia, responsiivisia ja ketteriä – ne tarjoavat ajonautintoa aidoimmillaan. Flipperin tekijät tuntevat aitoa intohimoa veneilyyn. Tarvitset vain yhden koeajon vakuuttuaksesi.

Lue lisää meistä

 

Historia

Tutustu ›

 

Teknologia

Tutustu ›

 

Design

Tutustu ›

 

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat kiinnostavat uutiset ja upeat tarjoukset Flipperin maailmasta suoraan sähköpostiisi, neljä kertaa vuodessa!